Dakwerkzaamheden bij Welzorg te Raamsdonksveer

Koops Dakbedekking heeft de opdracht gekregen voor het uitvoeren van diverse dakwerkzaamheden aan het bestaande dak van Welzorg te Raamsdonksveer en daarnaast hebben wij inpandig een wasplaats voor scootmobielen en rolstoelen gemaakt geïsoleerd en waterdicht gemaakt.

Tevens hebben wij op het bestaande dak van Welzorg diverse werkzaamheden uitgevoerd. De dakwerkzaamheden bestonden uit het met Resitrix  inwerken van een aantal doorvoeren welke door derden waren aangebracht.

In het dakbeschot zijn ook 6 grote sparingen gemaakt voor het aanbrengen van een 6 tal lichtstraten welke door Koops Dakbedekking waterdicht zijn ingewerkt met Resitrix dakbedekking.

Op het dak moesten ook 5 zware installaties komen te staan, echter was de bestaande isolatie niet voldoende drukvast om deze installaties hier op  te kunnen plaatsen. Koops Dakbedekking heeft dan ook op 5 plaatsen de huidige dakbedekking open gesneden en de onderliggende isolatie verwijderd. In de sparing is vervolgens eerst een dampremmende laag gelegd en daarop een isolatie met een hoge drukvastheid aangebracht. Vervolgens is de sparing weer waterdicht ingewerkt. Door deze werkzaamheden uit te voeren was het wel mogelijk de installaties wel op het dak te plaatsen zonder dat de isolatie ingedrukt wordt.

Inpandig heeft Koops Dakbedekking een wasplaats voor rolstoelen en scootmobielen gerealiseerd.

Deze werkzaamheden bestonden uit het met afschotisolatie  isoleren van de ruimte, waarbij er langs de rand een goot is gecreëerd om het water aan het einde met een pomp af te kunnen zuigen. Gezien de isolatiedikte van maximaal 38 cm hebben wij deze platen met een kettingzaag moeten verwerken. Eenmaal geïsoleerd zijn deze ruimtes ook met Resitrix dakbedekking waterdicht gemaakt en afgewerkt. Door het ontbreken van dakranden hebben wij aan het einde van de afwerkstroken de dakbedekking afgewerkt met een knelprofiel en de bovenkant van dit profiel afgekit met een speciale EPDM kit.

Zoals u heeft kunnen lezen is het niet altijd standaard werk wat Koops Dakbedekking doet en houden wij ook zeker van een uitdaging.

Koops Dakbedekking Koops Dakbedekking Koops Dakbedekking

Koops Dakbedekking Koops Dakbedekking Koops Dakbedekking

Koops Dakbedekking Koops Dakbedekking