Dakrenovatie van alle daken bij VvE Binnen Kalkhaven

 

Bij het project VvE Binnen Kalkhaven te Dordrecht is Koops Dakbedekking benaderd om de diverse balkons en bovendaken geheel te renoveren.

De VvE heeft al diverse keren te kampen gehad met diverse dak lekkages doordat bestaande dakbedekking in zeer slechte staat is.  Om die reden heeft de VvE er voor gekozen om een de daken door een dakspecialist te laten vernieuwen met een Hoogwaardige SBS dakbedekking.

Gedurende een goed gesprek waarbij wij de klanten een duidelijk advies hebben gegeven en uitvoerig hebben geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn bij een dergelijke dakrenovatie,  zijn wij tot een overeenkomst gekomen.

Alle daken zijn vervolgens door Koops Dakbedekking grondig schoongemaakt en voorzien van nieuwe hoogwaardige SBS dakbedekking met een leislag. De daken liggen er nu weer mooi én lekvrij bij en de daken kunnen er dan ook weer vele jaren tegen.

Ook bij dit project hebben wij weer tevreden klanten achtergelaten die nu een waterdicht en lekvrij dak hebben waar ze weer jaren van kunnen genieten.

 

Koops Dakbedekking, uw vertrouwde dakspecialist uit de regio voor onder andere dak renovatie, dak isolatie, verhelpen van lekkages en voor het geven van dak advies.

 

Koops Dakbedekking IMG_2786 IMG_2788 IMG_2790 IMG_2792 IMG_2799 IMG_4123 IMG_4124 IMG_4125 IMG_4126 IMG_4127