Renovatie dak te Raamsdonk

Het dak van deze woning in Raamsdonk hebben wij volledig mogen renoveren.  

De eerste stap was het verwijderen van grind én het verwijderen van oude dakbedekking, waarna wij het dakbeschot uitvoerig konden inspecteren en waar nodig repareren.

Op het dakbeschot hebben wij een dampremmende laag aangebracht. Deze dampremmer is los op de ondergrond gelegd en langs de randen van voldoende hoogte opgezet voor een stromingsdichte aansluiting. De naden zijn afgeplakt met tweezijdig kleefband.  Vervolgens hebben wij de isolatie d.m.v. mechanische bevestiging tegelijkertijd met de eerste laag dakbedekking aan de houten ondergrond bevestigd.  Tot slot hebben wij een een bitumen dakbedekkingssysteem van Troelstra en de Vries aangebracht, bestaande uit twee lagen.

Het dak ziet er weer keurig uit en kan weer vele jaren mee.

 

dak vissers raamsdonk (1) dak vissers raamsdonk (2) dak vissers raamsdonk (4)

 

dak vissers raamsdonk dak vissers raamsdonk (11) dakbedekking raamsdonk (15)

 

 

 

Voor meer voorbeelden van het vervangen van dakbeschot, zie ook onze projecten Renovatie daken te Tilburg  en  Nieuw dakbeschot woning in Terheijden.

Wenst u meer informatie over het (gedeeltelijk) vervangen van een dakbeschot, isolatie of nieuwe dakbedekking?  Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier bij  contact of bel ons even!