Renovatie daken woningen te Tilburg

Koops Dakbedekking heeft i.v.m. lekkages bij een 5-tal woningen in Tilburg de daken compleet gerenoveerd. De daken waren al langere tijd lek en dit heeft uiteindelijk geresulteerd in meer kosten dan er bij een preventieve renovatie van de dakbedekking zouden zijn.        

Door de lekkages zijn grote delen van het huidige dakbeschot gaan rotten waardoor ook deze delen vervangen moesten worden. Onze werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van het op het dak aanwezige grind, waarna wij ook de dakbedekking tot op het dakbeschot hebben moeten verwijderen en afvoeren. Het dakbeschot is door ons geïnspecteerd en waar er rotte delen zaten hebben wij het dakbeschot vervangen om de daken vervolgens weer op te kunnen bouwen.

Het nieuwe pakket is als volgt opgebouwd: Op het dakbeschot hebben wij een dampremmende laag aangebracht, waar vervolgens een Pir isolatie  op aangebracht is. Na het aanbrengen van de onderlaag op de isolatie, is het dak mechanisch bevestigd en voorzien van een toplaag van Troelstra en de Vries.

De daken liggen er nu weer netjes bij en door de keuze van de klant voor hoogwaardige materialen kunnen ze nu weer jaren zorgeloos genieten van hun waterdichte dak.

 

IMG_8026  IMG_9148  rot hout project tilburg

IMG_9168  IMG_9184

 

Voor meer voorbeelden van vervangen van het dakbeschot, zie ook onze projecten Renovatie dak te Raamsdonk  en  Nieuw dakbeschot woning in Terheijden.

Wilt u meer informatie over (gedeeltelijk) vervangen van een dakbeschot, isolatie of nieuwe dakbedekking?  Neem contact met ons op middels het contactformulier of bel ons even!