2000 m² dakrenovatie bij VPK Packaging Group

Koops Dakbedekking is door VPK Packaging te Raamsdonksveer benaderd om een dak deel van 2000 m² in kaart te brengen voor een gehele dakrenovatie.  Daar waar de huidige dakbedekking gedateerd was en voor diverse lekkages zorgden, bleef er op het dak ook op diverse plaatsen veel water staan.  De klant wilde hier graag van af , daar door een zelfde geval er al een keer een gedeelte van een ander dak is ingestort door wateraccumulatie.

Wij zijn dan ook begonnen om het dak goed in kaart te brengen om zo te kunnen bepalen waar er water op het dak blijft staan. Tevens om de gebieden in kaart te kunnen brengen en op afschot te laten smeren zodat er hier geen water meer blijft staan.

Na een goed gesprek waarbij wij de klanten een duidelijk advies hebben uitgebracht en hebben geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn bij een dergelijke renovatie, hebben wij de klant een aanbieding doen toekomen en zijn wij al snel tot een overeenkomst gekomen.

De plekken waar het water bleef staan zijn onder afschot naar de afvoeren gesmeerd en vervolgens hebben wij het gehele dak gerenoveerd met een hoogwaardige 446K14 dakbedekking. Het eindresultaat mag er dan ook weer zijn en er blijft nu nergens meer water op het dak staan, dit naar grote tevredenheid van de klant.

Bij het opleveren van het werk was de klant zo content over onze uitvoering, service en de manier van communiceren en werken, dat wij opvolgend een aanbieding hebben mogen maken voor het onderhoud van alle daken van VPK Packaging te Raamsdonksveer. Wij zijn dan ook meteen alle daken in kaart gaan brengen en kwamen uit op een totale oppervlakte van 31.600 m². Door middel van foto’s en een verslag hebben wij alles vast gelegd en op basis daarvan een aanbieding uitgebracht. Wij zijn vervolgens uitgenodigd voor een gesprek en hebben op basis van vertrouwen ook het totale onderhoud in opdracht gekregen.

Koops dakbedekking, uw betrouwbare partner uit de regio.

IMG_0575 IMG_0578 IMG_0583 IMG_0585 Koops Dakbedekking

IMG_7471 IMG_7473 IMG_7476 IMG_7477  IMG_7500 Koops Dakbedekking