Onze projecten

Onderstaand een overzicht van een aantal projecten die wij uitgevoerd hebben.  Wilt u meer weten over een bepaald project en/of de foto’s er van bekijken, klikt u dan op het project!

Platte daken, hellende daken, pyramidevormige daken, fabrieksdaken en qua uitvoering in diverse materialen zoals bitumen, pvc  of sedum dakbedekking:

Geen probleem voor Koops Dakbedekking!

Dakrenovatie van alle daken bij VvE Binnen Kalkhaven

Koops Dakbedekking

De VvE heeft al diverse keren te kampen gehad met diverse dak lekkages doordat bestaande dakbedekking in zeer slechte staat is. Om die reden heeft de VvE er voor gekozen om alle daken door een dakspecialist te laten vernieuwen met een Hoogwaardige SBS dakbedekking.

Alle daken zijn door Koops Dakbedekking grondig schoongemaakt en voorzien van nieuwe hoogwaardige SBS dakbedekking met een leislag. De daken liggen er nu weer mooi én lekvrij bij en de daken kunnen er dan ook weer vele jaren tegen.

Lees meer……

2000 m² dakrenovatie bij VPK Packaging Group

Koops Dakbedekking

Koops Dakbedekking is door VPK Packaging te Raamsdonksveer benaderd om een dak deel van 2000 m² in kaart te brengen voor een gehele dakrenovatie. Daar waar de huidige dakbedekking gedateerd was en voor diverse lekkages zorgden, bleef er op het dak ook op diverse plaatsen veel water staan. De klant wilde hier graag van af , daar door een zelfde geval er al een keer een gedeelte van een ander dak is ingestort door wateraccumulatie.

Lees meer…….

Dakwerkzaamheden bij Welzorg te Raamsdonksveer

Koops Dakbedekking

Deze werkzaamheden bestonden uit het met afschotisolatie isoleren van de ruimte, waarbij er langs de rand een goot is gecreëerd om het water aan het einde met een pomp af te kunnen zuigen. Gezien de isolatiedikte van maximaal 38 cm hebben wij deze platen met een kettingzaag moeten verwerken. Eenmaal geïsoleerd zijn deze ruimtes ook met Resitrix dakbedekking waterdicht gemaakt en afgewerkt. Door het ontbreken van dakranden hebben wij aan het einde van de afwerkstroken de dakbedekking afgewerkt met een knelprofiel en de bovenkant van dit profiel afgekit met een speciale EPDM kit.

Lees meer……

Aanbrengen brandscheidingen in dakbeschot Heerma State

aanbrengen brandwerende platen 2517 - Heerma State

Wij hebben de wijze waarop de brandscheidingen aangebracht moesten worden van de opdrachtgever op tekening gekregen. Hierop hebben wij alles uitgemeten en de aan te brengen brandscheidingen op het dak uitgezet. Wij hebben de wijze waarop de brandscheidingen aangebracht moesten worden van de opdrachtgever op tekening gekregen. Hierop hebben wij alles uitgemeten en de aan te brengen brandscheidingen op het dak uitgezet.
Vervolgens hebben wij de huidige PVC dakbedekking deels open gesneden en hier de onderliggende isolatie verwijderd, om zo aan het dakbeschot de benodigde werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Lees meer …

Renovatie bitumen dakbedekking VvE Lombardstraat-Dalemstraat

dakbedekking 6395 - VvE Lombardstraat te Gorinchem

Een opdracht voor het renoveren van een tweetal daken van een appartementencomplex te Gorinchem. De daken waren nodig aan renovatie toe, daar de bestaande dakbedekking gedateerd was en er frequent lekkages waren.
De bestaande dakbedekking, welke uit 7 lagen dakbedekking i.c.m. een laag isolatie bleek te bestaan, moest geheel gesloopt worden.
Na het verwijderen van de bestaande lagen bitumen dakbedekking hebben wij hier isolatie en een nieuw pakket dakbedekking aangebracht.

Lees meer …

Dakrenovatie speciaalbakkerij van der Grijn

Dakrenovatie

Het huidige dak van 600 m², voorzien van steenwol-isolatie i.c.m. EPDM dakbedekking, is door ons geheel verwijderd en afgevoerd. Dit was noodzakelijk omdat de steenwolisolatie geheel kapot gelopen was, waardoor ook de EPDM dakbedekking kapot is gegaan.
Dit had weer tot gevolg dat er lekkages ontstonden én onherstelbare EPDM dakbedekking.

Lees meer …

EPDM dakbedekking voor Centraal Station Roosendaal

foto station Roosendaal

Zeer trots op het resultaat wat door ons behaald is bij de renovatie van het monumentale pand van Centraal Station Roosendaal.

Bij de renovatie van dit pand heeft Koops Dakbedekking een 6-tal daken voorzien van een hoogwaardige Pir isolatie en EPDM dakbedekking.

Lees meer…

Extensief groendak Woonzorgcentra Zuiderhout

sedum zuiderhout in bloei

Bij woonzorgcentrum Zuiderhout te Teteringen hebben wij een extensief groendak (ook wel tuindak of sedumdak genoemd) aangelegd. Zij hebben hiervoor gekozen omdat het goed isoleert, weinig onderhoud vergt, het milieuvriendelijk is én het een natuurlijke uitstraling heeft.

Lees meer…

Renovatie daken woningen te Tilburg

Appartementen Complex Tilburg

Koops Dakbedekking heeft i.v.m. lekkages bij een 5 tal woningen in Tilburg de daken compleet gerenoveerd. De daken waren al langere tijd lek en dit heeft uiteindelijk geresulteerd in meer kosten dan er bij een preventieve renovatie zouden zijn.

Lees meer…

Tennisvereniging De Schans

Pir isolatie, 2-weg dakbedekkingssysteem Troelstra en de Vries

Bij de tennisvereniging in Geertruidenberg heeft Koops dakbedekking de opdracht gekregen om de huidige gedateerde daken te isoleren met een Pir isolatie en vervolgens opnieuw te bekleden en af te werken met een twee-laags dakbedekkingssysteem van Troelstra en de Vries.

Lees meer…

Wooncomplex Symfonie

IMG_6133 (Large)

Koops dakbedekking heeft bij wooncomplex “Symfonie” te Hardinxveld-Giessendam de twee bovendaken volledig gerenoveerd. Geen lekkages en irritaties meer bij de bewoners door loszittend en klapperend randwerk.

Lees meer…

Renovatie dak bedrijfshal Sonac B.V

IMG_7147

Koops Dakbedekking heeft bij Sonac B.V. te Vuren het dak van een bedrijfshal met een oppervlakte van 1607 m² compleet mogen renoveren. De werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van oude dakbedekking & isolatie en over de hele oppervlakte een pakket van nieuwe isolatie en dakbedekking aanbrengen.

Lees meer…

Piramidevormig dak Breda

Piramidevormig dak Breda

Bij een klant in Breda hebben wij onlangs een leuk klein project uitgevoerd. Het was namelijk geen standaard dak, maar een piramidevormig dak.

Lees meer…

Witte daken tegen warmte

witte dakbedekking

De witte dakbedekking is in opkomst en zo mochten wij ook een project met witte dakbedekking uitvoeren. Deze klant heeft er bewust voor gekozen om de warmte binnen het gebouw te reduceren.

Lees meer…

Renovatie dak te Raamsdonk

dak raamsdak dak renovatie

Het dak van deze woning in Raamsdonk hebben wij volledig mogen renoveren. Grind en oude dakbedekking is verwijderd, dakbeschot na een grondige inspectie waar nodig gerepareerd en vervolgens opnieuw geïsoleerd en een twee-laags dakbedekkingssysteem aangebracht.

Lees meer…

Nieuw dakbeschot in Terheijden

Verwijderen dakisolatie, houten dakbeschot, vervangen

Koops Dakbedekking heeft bij een klant in Terheijden de complete dakbedekking, inclusief isolatie én houten dakbeschot verwijderd en afgevoerd. Het dakbeschot was in dermate slechte staat dat het vervangen moest worden.

Lees meer…

Vocht bij Avans Hogeschool

avans hogeschool

Bij Avans Hogeschool in Den Bosch hebben we een kelderwand afgedicht. Dit was nodig omdat er vocht door de wand heen trok.

Lees meer…