Onze werkwijze

Koops Dakbedekking is een gecertificeerd familiebedrijf dat zich al jaren onderscheidt in:  Flexibiliteit, Maatwerk, Vakmanschap en vakkennis, Goede prijs/kwaliteitsverhouding en Persoonlijke service.

Koops Dakbedekking               Imprimer

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform BDA (Bureau Dak Advies) voorschriften.

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn wij graag van dienst. Alles begint natuurlijk met het juiste advies, een goede begeleiding en het leveren van kwalitatief hoogstaand vakwerk. Zo krijgt u gegarandeerd een hoogwaardig dak, tegen de juiste prijs.

Uiteraard werken wij met diverse materiaalsoorten, met hun eigen specifieke kenmerken voor wat betreft kwaliteit, duurzaamheid, uiterlijk, milieuvriendelijkheid en onderhoudsintensiteit.

In ons advies zullen we daarom meerdere opties met u bespreken.

Dakrenovatie           Vervanging dak          Daklekkage verhelpen

Koops Dakbedekking: De duurzame waterdichte oplossing tegen een betaalbare prijs.

Waar kwaliteit meetbaar is, maakt Koops Dakbedekking dit zichtbaar!

 

RISICO-ANALYSE

De slogan “veiligheid voor alles” staat hoog in het vaandel bij Koops Dakbedekking.

Niet elk dak is namelijk zodanig ontworpen dat er rekening gehouden is met veilig werken op hoogte. De huidige wetgeving bepaalt de richtlijnen die moeten worden nageleefd om veilig te kunnen werken op daken. Het is daarom noodzakelijk om de mogelijke risico’s te inventariseren en aan te pakken. Wij doen dit middels het Risico-, Inventarisatie- en Evaluatieplan (RI&E-plan), wat door ons schriftelijk vastgelegd wordt.

Een RI&E is een inventarisatie van de gevaren binnen ons bedrijf met betrekking tot de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze werknemers. In de evaluatie wordt van deze gevaren een risico-inschatting gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar de kans dat een gevaar zich voordoet, het effect dat het teweegbrengt en de frequentie waarmee onze werknemers aan het gevaar worden blootgesteld.

In de RI&E moet een Plan van Aanpak (PVA) worden opgenomen waarin wij aangeven welke maatregelen wij gaan nemen met betrekking tot de geconstateerde risico’s en binnen welke termijn deze worden genomen.

Dit alles is wettelijk verplicht.

foto valbeveiliging