Offerte

Voor  wij een geheel vrijblijvende offerte uitbrengen, zullen wij eerst persoonlijk de conditie van uw dak vaststellen. Indien gewenst kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren. Verder zullen wij u informeren over de verschillende producten en mogelijkheden.

Een inspectie bestaat uit het controleren van de dakconstructie, isolatie,  dakbedekking, door- en afvoeren, naadverbindingen en alle overige details.

Zo krijgt u direct duidelijkheid over de staat van uw dak en kunnen wij een passende offerte uitbrengen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor extra kosten.

 

Wilt u een offerte aanvragen of alleen meer informatie?                
Geen probleem!  
 
 
Op al onze aanbiedingen zijn van toepassing de “Algemene Voorwaarden Koops Dakbedekking VOF” gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58958622.      Op aanvraag zenden wij u gaarne een exemplaar.
 
Nadelige gevolgen van onjuistheden in de opgave of verschil van mening over de tekstinterpretatie, vallen niet onder de aansprakelijkheid en/of verantwoording van Koops Dakbedekking VOF.
 
Het document met de Algemene Voorwaarden is in PDF formaat. Dit is het meest voorkomende bestandsformaat voor op te vragen documenten op Internet. 
 
 
 
Waar vindt U ons?