Dakisolatie

Goed isoleren is een positieve bijdrage aan het milieu.

Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van negen procent op een spaarrekening. Dit heeft Milieu Centraal berekend met de Standaard Rekenmethode Rendementen. Een on-geïsoleerd huis betekent namelijk een grote belasting voor het milieu én voor uw portemonnee .

energieverlies

energieverlies

Door een on-geïsoleerd dak verliest een woning een hoop warmte, waardoor u meer moet stoken. Bij zomerse buitentemperaturen komt de warmte juist naar binnen, wat weer tot gevolg heeft dat u uw huis zelf moet koelen door bijvoorbeeld een airconditioning. In beide gevallen kost het u dus extra gas en/of electra, veroorzaakt het vervuiling door CO² uitstoot en versterkt u de klimaatverandering.

Jacobs Terheijden (12)   IMG_6151

Door gebruik te maken van de juiste isolatiematerialen, zorgen wij ervoor dat er beslist geen onnodige warmte meer ontsnapt. Daarnaast zal uw dak worden vervaardigd uit de meest milieuvriendelijke materialen.

 

Vrijblijvende offerte

U kunt zich voorstellen dat het blind afgeven van een prijs voor isolatie, bitumen, EPDM of PVC dakbedekking niet altijd het gewenste resultaat oplevert.

Koops Dakbedekking komt daarom altijd eerst geheel gratis en vrijblijvend persoonlijk bij u langs om uw dak te inspecteren, om u hier vervolgens een passend advies over te geven.

Wilt u een afspraak?  Neem contact met ons op.